Meet Mr. Adam

Mr. Adam heeft echte klasse. Hij verzorgt zichzelf tot in de puntjes en draagt kleding die indruk maakt. Hij is werelds, geschoold en een gentleman. Hoewel hij beleefd is, is hij geen push-over. Hij houdt van een drankje op zijn tijd en houdt zichzelf goed in shape. Wat nog veel belangrijker is voor jou, hij weet alles op het gebied van huidverzorging. Huidverzorging voor mannen om precies te zijn.

De huid van de man kan makkelijk geïrriteerd raken door het vele scheren, droog aanvoelen en vertoont vaak mee-eters op de neus. Mr. Adam is er voor jou om al je huidverzorgingsproblemen op te lossen. Mr. Adam staat voor persoonlijke verzorging en voorziet in de specifieke behoeften van een man. Na een huidanalyse zal Mr. Adam de juiste behandelingen en huidverzorging aanbevelen om zichtbare en blijvende huidverbetering te bereiken.

Gevestigd in Amsterdam Oud-Zuid in een nieuwe salon, met drie Ambiances. Om jouw privacy te garanderen en je even te laten ontsnappen aan de drukte van alledag.

BOEK NU

DERMALOGICA

Skincare that works

HUIDVERZORGING

Mr. Adam werkt met het huidverzorgingsmerk Dermalogica vanwege de gezamenlijke passie voor de gezondheid van de huid.

Mr. Adam doet niet aan speeddaten, hij gaat niet voor de ‘quick fix’. Hij gaat voor Speed Mapping, de unieke tool van Dermalogica die je op weg helpt naar je gezondste huid ooit! In slechts een paar snelle stappen identificeert Mr. Adam jouw grootste zorg en stelt vervolgens een gepersonaliseerd behandelplan op.

Door samen te werken met Dermalogica zorgt Mr. Adam ervoor dat de kwaliteit van de huid wordt verbeterd door deze acné-vrij te maken en irritaties en andere veelvoorkomende huidproblemen bij mannen te verwijderen.

Voor elk huidtype, huidskleur en huidstructuur.