The grey charcoal face wash
The Grey - Jouw Dagelijkse Huidverzorging
Sinds mei 2018 heeft The Grey stilletjes een revolutie teweeggebracht in de wereld van mannencosmetica. Gekenmerkt door zijn frisse, eigentijdse merkontwerp, is het huidverzorgingsassortiment speciaal ontwikkeld voor de actieve moderne man.

"Bij THE GREY vinden we dat het verzorgen van je huid eenvoudig en gemakkelijk moet zijn"

Of je nu wilt reinigen of hydrateren of tekenen van veroudering bestrijden, het compacte huidverzorgingsassortiment heeft alles wat je nodig hebt.

Vol natuurlijke, verjongende ingrediënten om je huid te reinigen en jou een verfrissend en stralend gevoel te geven, The Grey huidverzorgingsproducten werken om je huid te onderhouden, te beschermen en te voeden - wat resulteert in een mooiere en gezondere huid voor jou op dagelijkse basis. De perfecte dagelijkse huidverzorgingsroutine.
SHOP THE GREY
Dermalogica - Oplossingen voor Huidverbetering
Gepersonaliseerde huidverzorging door Dermalogica en Mr. Adam.

Mr. Adam werkt samen met het huidverzorgingsmerk Dermalogica vanwege de gezamenlijke passie voor de huid. Mr. Adam gaat niet op speeddating, hij is niet iemand die voor de snelle fix gaat.

Hij gaat voor Speed Mapping, de unieke tool van Dermalogica die je op weg helpt naar je gezondste huid ooit! In slechts een paar snelle stappen identificeert Mr. Adam jouw grootste zorg en stelt vervolgens een persoonlijk behandelplan op.

Door samen te werken met Dermalogica werkt Mr. Adam aan het verbeteren van de kwaliteit van de huid door deze acne-vrij te maken en te ontdoen van irritaties en andere huidproblemen die veel voorkomen bij mannen.

Voor elk huidtype, elke huidskleur en textuur.
SHOP DERMALOGICA

Weet je niet welke producten jij nodig hebt?

MAAK JE GEEN ZORGEN, WIJ HELPEN JE
Als je niet weet welke producten het beste passen bij jouw huidtype of huidconditie, dan is dat geen probleem. Wij zijn er voor jou, 7 dagen per week. Boek gewoon een gezichtsbehandeling bij ons en wij kunnen je precies vertellen welke producten bij jou passen.
BOEK BEHANDELING