The grey charcoal face wash
The Grey - Je dagelijkse Huidverzorgingsroutine
Sinds mei 2018 heeft The Grey stilletjes een revolutie teweeggebracht in de wereld van mannencosmetica. Gekenmerkt door zijn frisse, eigentijdse branding, is het huidverzorgingsassortiment speciaal ontwikkeld voor de actieve moderne man.

"Bij THE GREY vinden we dat het verzorgen van je huid eenvoudig en gemakkelijk moet zijn"

Of je nu wilt reinigen, hydrateren of simpelweg je huid verzorgen, dit compacte huidverzorgingsassortiment heeft het allemaal.

Vol met natuurlijke, verjongende ingrediënten om jouw huid te helpen ontgiften en je een verfrissend en stralend gevoel te geven, The Grey huidverzorgingsproducten werken om je huid te onderhouden, te beschermen en te voeden - dit resulteert in een mooiere en gezondere huid. De perfecte dagelijkse huidverzorgingsroutine.
SHOP THE GREY
Dermalogica - Huidverbeteringsproducten
Gepersonaliseerde huidverzorging door Dermalogica en Mr. Adam.

Mr. Adam werkt met het huidverzorgingsmerk Dermalogica vanwege de gezamenlijke passie voor de gezondheid van de huid. Mr. Adam doet niet aan speeddaten, hij gaat niet voor de ‘quick fix’. Hij gaat voor Speed Mapping, de unieke tool van Dermalogica die je op weg helpt naar je gezondste huid ooit! In slechts een paar snelle stappen identificeert Mr. Adam jouw grootste zorg en stelt vervolgens een gepersonaliseerd behandelplan op.

Door samen te werken met Dermalogica zorgt Mr. Adam ervoor dat de kwaliteit van de huid wordt verbeterd door deze acné-vrij te maken en irritaties en andere veelvoorkomende huidproblemen bij mannen te verwijderen.

Voor elk huidtype, huidskleur en huidstructuur.
SHOP DERMALOGICA