Waxen ontharen voor mannen amsterdam Waxen ontharen voor mannen amsterdam Mr Adam
WAXEN VOOR MANNEN
BOEK NU
Mr. Adam Schoonheidssalon voor Mannen Amsterdam
"I’M HARRY, NOT HAIRY"
De beste en meest natuurlijke manier van ontharen voor mannen. Slim, eenvoudig en snel. Binnen 20 minuten sta je smooth weer buiten.

WAXEN
GEZICHT

Waxen van het gezicht, na enkele minuten stap je fris de salon uit met verzorgde mannelijke wenkbrauwen, oren of neus.

Vanaf €19,-

WAXEN
BOVENLICHAAM

We waxen de borst, de oksels, de armen of rug. Wat het ook mag zijn, je geniet nog lang van een gladde huid.

Vanaf €15,-

WAXEN
ONDERLICHAAM

Waxen van billen, bilnaad en benen kan spannend zijn. We stellen je op je gemak en werken snel en effectief.

Vanaf €15,-

BOEK NUVEELGESTELDE VRAGEN

IS WAXEN VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Indien je huid beschadigd of verbrand is waxen wij dat gebied niet. Andere contra indicaties zijn spataderen en wratten. In geval van diabetes kun je dit voorafgaand aan de behandeling aangeven en zal er rekening worden gehouden met de huid die eventueel wat dunner is.

Als je allergisch bent voor colofonium kun je niet waxen bij Mr. Adam. Deze allergie staat ook wel bekend als bruine pleister allergie. Colofonium is een plantaardige stof die wordt gewonnen uit het hars van naaldbomen van de Pinus-bomenfamilie. Ook bij medicijngebruik van Retin A - Renova - Differin - Isotretioin - Roaccutane wordt er niet gewaxt.

HOE LANG MOET HET HAAR ZIJN?

Om te kunnen waxen moet het haar minimaal een halve centimeter lang zijn. De maximale lengte om te kunnen waxen is 1,5 centimeter. Indien te lang, graag van tevoren thuis trimmen.

DOET HET WAXEN PIJN?

Het kan wat gevoelig zijn de eerste keer en geheel pijnloos zal het nooit worden. Maar door de professionele wax in combinatie met de techniek die we gebruiken bij Mr. Adam is het waxen zo snel en pijnloos mogelijk.

HOE LANG BLIJVEN DE HAREN WEG?

Je zult twee tot drie weken een zachte gladde huid hebben. Daarna is het belangrijk om de haren ongeveer twee tot drie weken te laten groeien voor je volgende wax beurt en tussentijds niet te scheren.

WAT MOET IK DOEN NA HET WAXEN?

Tot 48uur uur na de wax behandeling is het belangrijk om de huid goed schoon te houden met een antibacterieel product en warmte en wrijving te vermijden. Neem dus een lauwwarme douche, wacht even twee dagen met sporten (goed excuus), probeer de behandelde gebieden voor 48uur niet bloot te stellen aan de zon. Ook is het verstandig om voor na het waxen geen knellende kleding te dragen.

WAAROM ZOU JE ALS MAN KIEZEN VOOR WAXEN BIJ MR. ADAM IN AMSTERDAM?

Eerste keer waxen? Of een slechte ervaring ooit ergens gehad? Mr. Adam is de schoonheidssalon voor mannen in Amsterdam, gespecialiseerd in het waxen van de mannenhuid. We nodigen je graag uit. De behandeling is snel, effectief en in een relaxte atmosfeer. If you never try, you will never know.


Mr. Adam, your best Friend in Skincare!

Mr. Adam is een grote fan van waxen / harsen. Volgens hem wordt dit je nieuwe verslaving. Dit is namelijk de beste en meest natuurlijke manier om te ontharen voor mannen. Het is slim, simpel en snel en je stapt binnen 20 minuten smooth de salon uit. Boek nu je behandeling bij de nieuwe salon van Mr. Adam in Amsterdam Oud-Zuid.


Waarom Waxen:

  • Binnen 20 minuten klaar
  • Geen last meer van harde stoppels
  • Geen last meer van huidirritaties
  • Geen last meer van ingegroeide haren
  • De haren blijven langer weg en komen dunner terug
  • Gezicht, bovenlichaam en onderlichaam (Niet de schaamstreek)
  • Waxen, zo gaan we te werk:

    Allereerst wordt de wax verwarmd in de heater. De harde wax smelt hierin tot een vloeibare substantie. De ideale temperatuur ligt net onder de 40 graden Celsius. Nadat de huid wordt gereinigd, wordt de wax op de huid aangebracht. Vervolgens wordt de wax met een snelle beweging verwijderd. Nadat het te behandelen gebied haar-vrij is, wordt je huid nabehandeld met after wax care.