Gezichtsbehandeling voor mannen facial men amsterdam Gezichtsbehandeling voor mannen amsterdam facial for men
GEZICHTSBEHANDELING VOOR MANNEN
BOEK NU
Mr. Adam Schoonheidssalon voor Mannen Amsterdam
"Man up and take
care of your skin"
Gezichtsbehandeling voor mannen? Jazeker!
De huid van de man is doorgaans dikker, steviger, vetter en staat onder veel stress door scheren. Hierdoor is de juiste verzorging essentieel.

HUIDANALYSE

In slechts enkele stappen wordt bepaald waar jouw huid behoefte aan heeft en wordt een behandelplan opgesteld voor zichtbare huidverbetering.

15 min | €25

FACIAL BASIC

Geef je huid een boost in 20 minuten! De behandeling bestaat uit een drie-staps gezichtsbehandeling. Een power cleanse, exfoliatie en een dagverzorging aangepast op jouw huidbehoefte.

20 min | €59

FACIAL ADVANCED

De behandeling voor de moderne man! Verzorging en herstel van de huid. Een 4-staps gezichtsbehandeling bestaande uit een gezichtsreiniging, een zachte exfoliatie, onzuiverheden verwijderen en dermal layering met behulp van een revolutionair serum.

30 min | €79

FACIAL PREMIUM

De Rolls Royce onder de gezichtsbehandelingen! Een behandeling in vijf stappen bestaande uit een krachtige reiniging, een multi-actief masker in combinatie met een verkwikkende unieke cupping-massage terwijl je luistert naar THE GREY Selfcare Sounds om de geest te ontspannen. Afsluitend met ontgiftende, hydraterende en voedende toning pads met daarop een serum en een beschermende dagverzorging.

45 min | €99

BOEK NUVEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN GEZICHTSBEHANDELING VOOR MANNEN?

De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, waardoor de zuurstoftoevoer naar de cellen en de afvoer van gifstoffen wordt bevorderd. Het gevolg is een gezonde en frisse uitstraling. Dode huidcellen worden verwijderd middels een exfoliant/peeling of scrub. Hierdoor heb je minder kans op ingegroeide baardharen.Onzuiverheden worden verwijderd. Weg met de zwarte puntjes op je neus of pukkeltjes tussen je baard.


MOET IK MIJ SCHEREN VOOR EEN GEZICHTSBEHANDELING BIJ MR. ADAM?

Mr. Adam raad je af om je huid direct voor een gezichtsbehandeling te scheren. De huid kan beschadigen en daardoor extra gevoelig zijn voor producten. Het advies is om je de avond of dag van tevoren te scheren.


HOE VAAK HEBBEN MANNEN EEN GEZICHTSBEHANDELING NODIG?

Dit is volledig afhankelijk van jouw doel. Mr. Adam raad je aan om één keer in de maand langs te komen. In een periode van 4 weken tussen de behandelingen zal niet alleen je huid herstellen van de vorige behandeling, maar zal je huid ook de volledige cyclus doorlopen van celgeneratie tot afschilfering en klaar zijn voor de volgende behandeling voor meer resultaat. In specifieke gevallen zoals acné of het behandelen van littekens kan het zijn dat een hogere frequentie nodig is.


WAAROM MOET IK VOOR EEN GEZICHTSBEHANDELING BIJ MR. ADAM KIEZEN?

Mr. Adam is de schoonheidssalon voor mannen in Amsterdam, gespecialiseerd in de mannenhuid. Hij gelooft in een gezonde huid en een energieke uitstraling op elke leeftijd. Middels gezonde voeding, voldoende slaap, reductie van negatieve stress, een keer per maand een gezichtsbehandeling, de juiste huidverzorgingsproducten en scheerroutine voor thuis. Mr. Adam zal je hierin ondersteunen en begeleiden waar nodig.


Mr. Adam, your best Friend in Skincare!

Mr. Adam weet alles van de mannenhuid en streeft naar een gezonde huid voor elke man. Huidverbetering en zichtbaar resultaat staan centraal. Een gezichtsbehandeling voor mannen focust zich dan ook op typische mannenkwaaltjes. Centraal gelegen in een nieuwe salon in Amsterdam Oud-Zuid, voor jouw privacy en ontspanning.

Mr. Adam helpt jou bij:

  • Ontspanning en huidverzorging
  • Ingegroeide baardharen / Gevoelige baardstreek
  • Mee-eters (op de neus) / Gerstekorrels
  • Droge huid / Schilfer vorming
  • Rode / Gevoelige huid
  • Sporen van vermoeidheid / Huidveroudering
  • Acné / Littekens

Huidanalyse

Middels Speed Mapping, oftewel de huidanalyse bepaalt Mr. Adam je huidtype en huidconditie per zone van je gezicht. Vervolgens wordt er een gepersonaliseerd behandelplan opgesteld. Voeding en leefstijl worden hierin meegenomen. Op die manier krijg je altijd een behandeling op maat en het juiste advies voor thuis, zodat er een optimaal resultaat kan worden bereikt.