PEELING MANNEN
BOEK NU
Mr. Adam Schoonheidssalon voor Mannen Amsterdam
"PEELS ARE A WORKOUT FOR YOUR SKIN"
Een chemische peeling zorgt voor een boost aan nieuwe cellen met als resultaat een gezonde, stralende en energieke huid.

PEELING BASIC

De behandeling richt zich op de celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals acne, restschade acne, huidveroudering, fijne lijntjes en hyperpigmentatie aan.

30 min | € 79

PEELING ADVANCED

Er worden serums gebruikt met krachtige ingrediënten en hoog geconcentreerde actieve werkstoffen aangepast op jouw huidconditie voor het beste resultaat.

45 min | € 109

PEELING SIGNATURE

Mr. Adam's beste en krachtigste peeling ooit. Door de peeling laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau.

45 min | € 139

BOEK NU

VOORZORGSRICHTLIJNEN EN CONTRA-INDICATIES

Stop 2-4 weken voor de behandeling met het gebruik van voorgeschreven exfolierende medicatie zoals Retin-A, Renova, Adapalene of Tazorac


Ga niet onder de zonnebank een week voor de behandeling. Een zonverbrande huid is een contra-indicatie voor de behandeling.


Stop minimaal 6 maanden voor de behandeling met het nemen van orale medicatie voor acne zoals Isotretinoine (RoAccutane).


Zorg dat je je minimaal 24 uur van te voren nat geschoren hebt of indien elektrisch minimaal 2 uur van te voren.


Als er botox of injectables zijn ingespoten dan moet dit minimaal een week geleden zijn.


De behandeling wordt niet uitgevoerd als je een koortslip hebt


Exfolieer niet 2-3 dagen voor de behandeling.


Mr. Adam, your best Friend in Skincare!

Mr. Adam is de peeling expert in Amsterdam voor de mannenhuid!

Gemiddeld vernieuwt onze huid zich eens in de 28 dagen. Naarmate we ouder worden vertraagt onze celdeling, wat zorgt voor een verminderde aanmaak van gezonde nieuwe cellen. Het gevolg is dat onze huid er dof en vaal uit gaat zien. Een chemische peeling zorgt voor een boost aan nieuwe cellen met als resultaat een gezonde, stralende en energieke huid

Peelings bieden uitkomst bij:

  • Goed onderhouden van de huid
  • Huidveroudering
  • Acné / Littekens
  • Pigmentvlekken


We spreken van een chemische peeling omdat de huidcellen veranderen wanneer ze in aanraking komen met een fruitzuur oplossing. Door de zuren laten de dode huidcellen makkelijker los. Mr. Adam werkt met hoogwaardige fruitzuren in verschillende concentraties.

Huidanalyse

Er wordt tijdens de huidanalyse bepaald welke peeling voor jouw huid geschikt is. Ook zal er een behandelplan opgesteld worden om tot jouw meest gezonde huid ooit te komen.